PDA

View Full Version : Posting Help!!!



SanDogDewey
09-16-2012, 08:16 PM
Help please.

Why don't any of my posts with pictures show up? Do they all require Adminstrator approval? That is the message I'm getting.

Patrick

Just Say N20
09-17-2012, 07:01 AM
Where are you trying to post? There could be a delay if you are trying to post in the FOR SALE section.

If they aren't in the FOR SALE section, I don't know why they wouldn't come through.

For kicks, try clicking on the EDIT POST button on the lower right side of your post here, then click GO ADVANCED. That should bring up a page that has a MANAGE ATTACHMENTS button below the text box.

Click MANAGE ATTACHMENTS and then choose SELECT FILE(S), and walk through the process, concluding with hitting the UPLOAD FILES button. When the file(s) are uploading, close that window, and hit the SAVE button.

It should then add the picture(s) to the first post.

SanDogDewey
09-17-2012, 10:18 AM
Thanks for the reply Bill.

I was trying to post right here to Donzi Performance Talk. I was linking to pictures from my Photobucket account. The preview of the post looked perfect, but when I submit I get the message about Administrator approval.

Been lurking here since 2003 and bought a 69 Ski Sporter this weekend! So stoked to get some pictures on here and get some answers to question I have.

BTW, beautiful boat you have there. Someday I hope to get this one in the same shape.

Patrick

mattyboy
09-17-2012, 11:48 AM
were you trying to just post a url link to your photobucket album or were you trying to insert/embed the actual photobucket images?

SanDogDewey
09-17-2012, 12:01 PM
I was trying to posting the url. Does that work here?

mattyboy
09-17-2012, 12:07 PM
it should i post them all the time


a naked link

http://www.lgdonziclassic.com/pages/welcome.asp

a hidden link

click here (http://www.lgdonziclassic.com/pages/welcome.asp)


is the album on photobucket public? or do you need any permissions or log in to view?


you could try an email me a few and I could post them up if ya like.

mnmveth @ optonline . net of course delete the spaces

SanDogDewey
09-17-2012, 12:54 PM
I was trying to post the image link in Photobucket, not the URL. Does that work here?

Ghost
09-17-2012, 01:01 PM
1. I think Matty is asking the right questions.

2. What is the the actual URL ("image link" or whatever) you are trying to use?

mattyboy
09-17-2012, 01:27 PM
go to the main page of your album copy your browsers address bar then just paste it in your post it should look like the naked link i posted something like

http://www.photobucket.com...............

SanDogDewey
09-17-2012, 04:24 PM
Picking this boat up in a couple of hours.

http://s983.photobucket.com/albums/ae319/SanDogDewey/Donzi/?albumview=slideshow&track=share_email_album_view_click

SanDogDewey
09-17-2012, 04:26 PM
Oh I've got some learining to do here. I still get an administer approval message when I attempt to submit a URL.

http://s983.photobucket.com/albums/ae319/SanDogDewey/Donzi/?albumview=slideshow&track=share_email_album_view_click

SanDogDewey
09-17-2012, 04:27 PM
I still get an Administrator approval required message any time I try and put a url in a message. ???

let me try and leave the http off...

s983.photobucket.com/albums/ae319/SanDogDewey/Donzi/?albumview=slideshow&track=share_email_album_view_click

Picking this boat up in 2 hours. C16-505

Whadda ya think? I've got some work cut out for me, but I think she's a beaut!!!

mattyboy
09-17-2012, 04:32 PM
s983.photobucket.com/albums/ae319/SanDogDewey/Donzi/?albumview=slideshow&track=share_email_album_view_ click

this
link (http://s983.photobucket.com/albums/ae319/SanDogDewey/Donzi/?albumview=slideshow&track=share_email_album_view_ click) works

weird if i copy and paste your link in the address bar it send me to the photobucket slide show


nice looking project can you decipher the hull number? hard to tell in the pics looks like 16- some thing 71?


fire away with any questions looks like a relatively original boat some things look to have been added

SanDogDewey
09-17-2012, 04:48 PM
C16-505 is what was on the title.

Pretty much a time capsule with the exception of the exhaust manifold, water pump and fuel pump. Not so sure about the Ford 4 barrel carb though. Boat has been in storage for 13 years.

jl1962
09-17-2012, 04:56 PM
Looks like it's all there.

I like the old Teleflex gauges. Which engine? Which drive?

505 might be a '68, but I think Matty is right about whatever is scrawled behind the dash. That could be your hull #.

Congrats and welcome!

Just Say N20
09-17-2012, 05:05 PM
A few of the pictures.

Cool boat.

SanDogDewey
09-17-2012, 05:06 PM
Thanks JL! It's been a long time coming. Can't wait to get her home tonight. Wife just laughs at me acting like a kid with a new bike.

Not sure exactly what 289/302 is in there. Same goes for the drive.

I couldn't make heads or tails out the hull number on the dask, but C16-505 was on the title.

mattyboy
09-17-2012, 05:38 PM
if you provide the serial numbers on the bell housing, the drive silver tag on top , and the block casting numbers by the starter I can research them and get you a history on the boat and what motor and drive you have. is that original gell? 505 might be the number but it might not be correct. also look up by the bow eye backing plate the number might be more legible.

badbird
09-17-2012, 05:54 PM
[ QUOTE=$originalposter]{$pagetext}[/QUOTE]

Great find Patrick.....and welcome....I'm having a great summer in my first Donzi.

Cheers

P.S....I had my wife out this weekend screaming at me..to slow the #&*$ down !!! Great toy u will love it.

jl1962
09-17-2012, 07:32 PM
This is the 7th year I've had my boat and the wife actually came out a lot! The matching fleeces didn't hurt either - I'm guessing......

72986

OK - I like the fleeces too!

BUIZILLA
09-17-2012, 09:49 PM
505 was not yellow originally. Check your drive, 505 had drive #
B220915...

however.... 495 and 500 match that color combo...