PDA

View Full Version : Fire Fox ???



MOP
07-09-2005, 03:43 PM
Hi I really like Firw Fox but last few days it has been acting funny but only up here anywhere else works as usual, it won't allow typing in a post and at times will not reload pages. When it happens I open IE and everything work fine, anyone have any ideas what may be happening?

Phil

GKricheldorf
07-11-2005, 12:02 PM
Hi Phil,

Have you installed the updates? I have used firefox exclusively since it's release. I really like the tabbed browsing :) I have had a few glitches here and there, but keeping it up to date has kept them to a minimum.

here is a picture of the Update button

MOP
07-12-2005, 07:29 AM
Thanks I will check for an update, I have 1.0.4 which I down loaded about 2 months ago.

McGary911
07-12-2005, 04:09 PM
I run that version here at work:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

and when i reply, the response box initially loads the with the same tan color as the surrounding toolbars, but if i wait about 5 seconds, it turns to that whitish color, and i can type and reply, like i just did.

GKricheldorf
07-12-2005, 06:32 PM
McGary911

That can be s side affect of you system resources being low. How much memory does it have installed?

McGary911
07-13-2005, 02:03 PM
McGary911

That can be s side affect of you system resources being low. How much memory does it have installed?

I have 512m of memory and a 2.4 g processor. I do computer stuff for a living, and work on an enterprise of about 1200 servers \ 26000 wks, which i run a lot of stuff against. Not a big surprise i hammer my system like i do. :shocking:

I check the boards when I need to take a deep breath.....

vanstee
07-14-2005, 08:42 AM
I had IE do the same thing and even on a reinstall wouldn't stop. That was why I switched to firefox. Still a few nuances, but no problems to note. I'm running 1.0.4.